Investering


Du kan vælge at få din pensionsopsparing til at vokse med et af fire markedsrenteprodukter, et traditionelt gennemsnitsrenteprodukt eller i en kombination. Produkterne dækker forskellige personligheder, behov og risikovillighed.

Markedsrenteprodukter henvender sig til den opsparer, der ønsket et afkast, der matcher investeringsrisikoen. Det traditionelle gennemsnitsrenteprodukt sikrer den månedlige kontorente fastsat af Skandia.

Investeringsprodukter

> Skandia Livscyklus er for dig, som ønsker en pensionsopsparing, der helt automatisk tilpasser sig, hvor mange år du har til din pension. Du vil have pengene investeret bedst muligt ud fra dine behov og risikovillighed, men du vil ikke selv bruge tid på at holde øje med investeringerne.

> Skandia Match er for dig, som mener, at en aktiv investeringsstrategi giver det bedste afkast over tid. Du vil have din opsparing investeret, så den matcher din risikovillighed, og du ønsker samtidig at overlade det til eksperterne at opnå det højest mulige afkast til dig.

> Skandia Basic er for dig, som lægger vægt på lave investeringsomkostninger. Du ønsker samtidig at overlade investeringen af din pensionsopsparing til Skandias eksperter, så den matcher din risikovillighed.

> Skandia Safe er for dig, der løbende vil sikres mere og mere. Du sætter pris på sikkerhed, derfor vil du allerede fra starten gerne vide, at du ikke kan miste de penge, der går til opsparing. Samtidig er du typen, der gerne vil sikre en del af gevinsten, når det går godt.

> Skandia Link er for dig, som tror på, at aktiv investering giver det største afkast over tid. Du ønsker selv at råde over, hvordan dine pensionspenge investeres i de aktie- og obligationsfonde, Skandia tilbyder.

Afkast top 3 - en måned

Pensionskompagniet

Vi vil have pensionsmarkedets mest tilfredse kunder. Vores kunder skal opleve, vi er nemme at forstå, vi lytter og vi leverer en optimal rådgivning og service.

Når du vælger Pensionskompagniet som samarbejdspartner, så vælger du også professionel, god proaktiv service og tilgængelighed. Vi er jeres filter til pensionsverden og gør pension nemt.