Test dine vaner og byt dårlige ud med gode

LifeBalance er sundhedsprogrammer til dig, der vil gøre noget for din livskvalitet. Første skridt er, at du tester dine sundhedsvaner og får anbefalet, hvilke af vores seks programmer der passer dig bedst. Måske er det et mentalt træningsforløb, der gør din hverdag bedre? Måske er det et rygestop? Eller et helt tredje?

 

 

Tag en quick-test for din sundhed - også selvom du ikke er kunde.

Sundhed 220

Du skal være omfattet af en nyere pensionsaftale eller have sundhedsforsikringen Lifeline Plus for at bruge sundhedsprogrammerne.

Behov for at benytte din Lifeline Plus? Se mere her.

 

Som en del af din pensionsordning eller din Lifeline Plus sundhedsforsikring i Skandia har du adgang til LifeBalance - et unikt forebyggelseskoncept, der kan hjælpe med at ændre dårlige vaner og negative tankemønstre allerede i dag. Det primære omdrejningspunkt i LifeBalance er seks digitale sundhedsprogrammer. Men du har også adgang til en sundhedstest, til portalen detsundeliv.dk og til Skandias hotline, Sundheds- og Trivselslinjen telefon 7010 0117.

Du får adgang til LifeBalance ved at logge på mit.skandia.dk med dit NemID.

Afkast top 3 - en måned

Pensionskompagniet

Vi vil have pensionsmarkedets mest tilfredse kunder. Vores kunder skal opleve, vi er nemme at forstå, vi lytter og vi leverer en optimal rådgivning og service.

Når du vælger Pensionskompagniet som samarbejdspartner, så vælger du også professionel, god proaktiv service og tilgængelighed. Vi er jeres filter til pensionsverden og gør pension nemt.